TODAY'S PLAY:

image56

PLAYLIST


Luv Me (Til It Hurts) - Plantlife 


Like A Pen - The Knife 


Fat Simon Says - Oh No Ono 


Our Mouths Were Wet - Oh No! Oh My! 


Still June - Maia Hirasawa 


Dirty Old Town - The Pogues

SAFFRANSRÖTT

image55
Nu är det dags att göra något vettigt. Något litet, förvisso, men i alla fall något. Låt oss se rött tillsammans på Medborgarplatsen 17.00.

MY HOOD

image53
Ge mig sommar och glada vänner och picknick och vitt vin och öl och justice och tta och cigg och skratt. Tack.

HARDER BETTER FASTER STRONGER


Kanye kan slänga sig i väggen. Detta är den i särklass bästa tolkningen av Daft Punks mästerverk.

PLAYLIST


Alfie - Lily Allen 


baby doll de nylon - karine alexandrino 


Rainbowarriors - Cocorosie 


Music Is My Hot Hot Sex - CSS 


Rapper's Delight [Long Version] - The Sugarhill Gang 

HEARTBEATS


Igår fyllde jag 17. Den dagen spenderades i sängen med feberfrossa. Idag mår jag betydligt bättre, men är fortfarande långt ifrån frisk. Någorlunda klar i huvudet är jag iallafall, vilket har gjort saker och ting ännu värre. Helt plötsligt har jag haft tid att tänka på, och ha ångest över en massa grejer som jag inte har tid att nojja över annars. Jag får panik! Måste verkligen gå till skolan imorgon, oavsett hur jag mår, bara för att få träffa människor. Bara att klara av att sitta instängd tills imorgon bitti känns som snudd på en omöjlighet.

one more cup of coffee before I go

När man ägnat en stor del av sommaren åt Orhan Pamuks Istanbul har man, förutom en underbar läsupplevelse, fått en helt ny syn på ordet melankoli. Idag, då jag tvingas erfara den bittra eftersmaken av en helg fylld med vin, lättja och trevligt sällskap har jag valt att hänge mig helt åt melankolins sköna fana. Det mästerliga recept jag följer innehåller bland annat Bob Dylan, Neil Young och Isolation Years, hinkvis med kaffe och så lite kontakt med omvärlden som möjligt. Träffade en klasskompis en sväng imorse, och ska ta en promenad med Sofia ikväll, men förutom det är jag upptagen av mig själv. Skålar i Resorb för livet och dess dimmiga charm.

PRAYER FOR THE WEEKEND

En speciell person har dykt upp i min hjärna under kvällen och verkar inte vilja avlägsna sig. Jag hatar att inte veta vad jag vill, nästan lika mycket som jag hatar när jag inte vet vad andra vill. Nej, äh, skitsamma. Pirrigt förvirrad är jag iallafall. Sitter och får relationstips från barnkanalen just nu, känns rätt skönt och okomplicerat även om jag känner att jag kanske borde ta tag i saken istället. Wish me luck, när jag väl bestämmer mig för att styra upp detta.


Så på V37


3. Everything is illuminated. Utan tvekan en av de bästa böcker jag någonsin läst. Filmen är fin med för den delen.


2. Burfitt har gjort årets snyggaste tee, och ett helt gäng till jag inte skulle banga på att bjuda in till garderoben. Priserna är dock inte överkomliga för min tighta budget, särskilt då jag inte ens passar så bra i t-shirt.



3. Navid Modiri och Gudarna har haft en särskild plats i mitt hjärta enda sedan jag såg dem för första gången på Tullakrok sommaren 2006. Men det är något visst med att såhär i kallare tider sitta och vänta på bussen iförd jacka, vantar och en stor halsduk och lyssna på Gå Förbi.

WE'RE ALL HAPPY NOW



Det är ett hårt liv. Orienteringen idag var lång och att käka på Presto tär på krafterna. Napoleon Dynamite, skitsnack i telefonen och kaffe är tänkt att få mig tillbaka på banan igen. CSS och Friska Viljor kan också få hjälpa till.

TODAY'S PLAY:

image36

CSS
Brasilien

Music is my king size bed.

GET UP

image35
Sista gången Kurt Cobain var helt clean... typ.

Jao. Sitter och skriver en analys av Kubakrisen samtidigt som jag sneglar på en dokumentär om 9/11. En hel del USA, och rätt så förvirrande. Skolfoto, shopping med Erik och Clara och teater idag. Nu sova. Imorgon orientering + improvisationsteater. Livet är gött, men uttröttande. Shalom.

THE PRETENDER



Ännu en utomordentligt nice helg har passerat, även om den inte har lämnat särskilt mycket tid för vila. Detta är förövrigt Foo Fighters nya singel, och jag gillar den.

fresch

Sitter och kollar på Idol och spanar efter min kompis Henning. Förvisso var jag ju där och vet hur det gick, men det känns rätt pirrigt ändå. Ska bli grymt kul att se i vilket fall som helst, grymt skön kille. Over and out.

FASHION ROCKS

image34
Sean Lennon & Irina Lazareanu

UPP TILL KAMP

image33

Ikväll har Upp till kamp premiär på ettan. En serie som ska sändas i fyra avsnitt á 90 minuter och som ser ut att bli det bästa program svensk tv klämt ur sig på riktigt länge. Peter Birro har skrivit manus och Mikael Marcimain (med produktioner som fantastiska Lasermannen bakom sig) regisserar. En annan kul överraskning är att Ebbot Lundgren från Soundtrack Of Our Lives har skrivit soundtracket och även medverkar i en roll. Som ni kanske har förstått så är jag taggad till tusen, men eftersom vi har bandrep ikväll blir det till att spela in eller se någon av repriserna på torsdag eller lördag. Fortsättning följer...

SVTs Upp till kamp-sajt
Trailer
Musikvideon till låten 'Coming down cold' av Ebbot Lundgren och Mattias Bärjed

WE HATE IT WHEN OUR FRIENDS BECOME SUCCESSFUL

Goddag. Sitter i soffan och segar, kom hem från skolan för inte alltför länge sedan. Teaterlektionen var inställd, surt som fan även om det så klart är skönt att sluta tidigare. Helgen var grym om än rätt skruvad. Några kompisar från Falun var nere i Stockholm, så på fredagkvällen hängde jag med dem. Ett härligt återseende med mina favoritdalmasar! På lördagen vankades Douglas och Henriks stora maskeradkalas med filmtema. Jag var Leia och festade loss med bland andra Lara Croft, Edward Scissorhands, Ron Weasley och Pelle Svanslös. Att kvällen sedan fick ett lite oväntat avslut var faktiskt rätt nice det med... På det hela taget var den fullspäckade helgen precis det jag behövde för att kunna ta tag i en ny skolvecka, även om jag är sjukt trött. Förövrigt har hela helgen gått i David Bowies tecken, speciellt skivorna Diamond Dogs och Heathen har lyssnats flitigt på iPoden. Det var allt för mig. Shalom.

RSS 2.0