OH (OHIO)



FFFFOUND!

Ett kort inlägg innan sänggång. Skolan vill döda mig men jag lever. Jag tycker om en pojke lite också, men mer om det en annan gång. Helgen var så jädra fin. På fredagen festade jag till nio morgonen därpå, på lördagen var jag på världens bästa Lambchop med min pappa. Söndagen var släktdag och Allt var bra. Den här veckan vill att jag ska plugga. Det ska jag också. Men i helgen fyller min bästaste vän (eller en av dem i alla fall) år, och då blir det så mycket fest som det kan bli. Mycket.

GOD natt

PLAYLIST

  • Lambchop - The Butcher Boy
  • Fleet Foxes - White Winter Hymnal
  • Bright Eyes - Have yourself a merry little christmas
  • Edith Piaf - La Vie En Rose
  • The Cure - Close to me
  • Of Montreal - Panda Bear
Som ni ser har jag redan börjat på ett litet jultema. Men nu är jag bara deprimerad. Steve Jones. Seriöst. Stephen Phillip Jones. GAAAH.

SICK SICK SICK



Min vän W ringde precis och berättade att han nyss stod och headbangade med Steve Jones från Sex Pistols. På Mosebacke. Jag dör. Jag är så arg så att jag dör. Punkaren inom mig dog nu. Jag vill också!



THE BUTCHER BOY

HEJ

Detta var en bra dag. Sovmorgon, Saco-mässan och shopping. Lite bakfull var jag dock, men det är sånt man får leva med. Kul kväll igår. Jag, Moa och Clara var på väg till Spy Bar, men ångrade oss i sista sekund och drog till ett sunkigt hak och drack öl, träffade E&E samt en del andra betydligt mer oväntade människor. Sedan hände det andra äventyrliga saker. I efterhand fick vi göra att vi valt rätt. Spyan var stelt. Smart, tänkte vi. Idag har jag köpt världshistoriens snyggaste paljettväst och ett svart klänning. Saker jag inte har råd med. Imorgon ska jag nörda mig och gå på Twilight. Sedan blir det rödvin och annan dekadens. På söndag ska jag på LAMBCHOP!



HEJDÅ

TUNNELS



...and if the snow buries my,
my neighbourhood.
And if my parents are crying
then I'll dig a tunnel
from my window to yours,
yeah a tunnel from my window to yours.


Arcade Fire - Neighborhood #1 (Tunnels)

IKVÄLL


Dirty Pretty Things

SATISFACTION

Ännu en fantastisk helg har passerat. I fredags bjöds det först på middag, rosévin och trevligt sällskap hemma hos en vän. Sedan bar det av in till stan för en visit på Knast. Vi stannade dock inte så länge, utan återvände med nytt sällskap hem till middagsvärdinnan för en efterfest som var blöt, rolig och utdragen. Först vid sex kände vi för att tänka på refrängen.

Det må ha varit en grym kväll, men morgonen efter var inte lika behaglig. Bakfyllan lindrades dock med god mat, dålig film och trevligt sällskap. Vid fyratiden tog jag mig samman och åkte hem till en annan skön dam och åt tacos. Sedan åkte jag hem till mig och förfestade med partner in crime för kvällen, innan vi gick till på dunderkalas. Det var en skolfest, otippat nog, och verkligen hur kul som helst. Billig öl, dålig musik, samt sjukt kul och otippat sällskap. Vi dunderdansade och hängde med random människor, fäktades (det var Pirates of the Caribbean-tema), sjöng och skrek. Till och med vägen hem var ett äventyr (he he he he he). Nu har jag ont i hela kroppen och vill mest sova. Men plikten kallar. Hissa segel, lätta ankar. GAAH.



klubbvägen. untz, untz, untz.

BREAK

Åh, nu har jag ångest igen. Varför har jag inte pluggat mer inför spanskaprovet på fredag? Och varför har jag lovat att jag ska gå ut ikväll? Svart dag.

PLAYLIST

en playlist som mer än allt annat beskriver min helg. helt enkelt låtar som får mig att le just nu.
  • It takes a fool to remain sane - The Ark
  • I don't wanna miss a thing - Aerosmith
  • Drama Queen - Laakso
  • American pie - Don McLean
  • Tell no one about tonight - Le Sport
  • Sanningsdan - Säkert
  • Kolla kolla - Nationalteatern
  • We are your friends - Justice Vs Simian
med andra ord en rätt oseriös playlist med många gamla klassiker. själv anser jag i alla fall att det är dem man dansar bäst till.

PEACE

VAMPIRE WEEKEND

Oh. Fin dag. Vi hade två lektioner, slappade i korridoren till Populärmusik från Vittula och spanade på killen jag är hemligt förälskad i. Han må vara lammkött, men han är också typ den snyggaste mannen jag sett. Miao. Nu ska jag på syjunta. Det kan bli grymt, jag är så sjukt sugen på att sy just nu. Inbjudan kom som en skänk från ovan.



Ps. Helgen som passerat (eftersom jag var ledig igår räknas det också som helg) var så sjukt jäkla grym. Jag är lycklig. Ds.

PUSS

I'M SO EXCITED



Sitter här, sliten som få, och försöker att inte plugga. Det känns som om det är det enda jag gör nuförtiden. Sitter och anstränger mig för att plugga, men samtidigt för att låta bli. Det finns inget sämre sätt att slösa dyrbar tid. Punkt. Igår hade jag i alla fall så fantastiskt roligt, så roligt som jag inte haft på fredag-lördagar på väldigt länge. Jag har haft roligt, men inte sådär magiskt fyverkeri-allting kan hända-äventyrsroligt. Jag ska berätta lite om min fantastiska kväll:

Cirkus 17.30 - 19.00. Drack massa öl på Björn Borgs after work och träffade människor, både sådana som jag träffar jämt och sådana som jag träffar alldeles för sällan. Kalas.

Cirkus 19.30 - 21.00. Efter att ha spatserat litegrann på staden och sagt hur mycket vi älskade varandra splittrades vår innan så stora grupp. Jag, HH och E(hjärta)E gick till Riche och fortsatte dricka öl och spekulera. Mycket trevligt.

Cirkus 21.10 - 22.20. Jag och HH spatserade upp till Claire för att införskaffa förfriskningar inför den fortsatta kvällen. Där var det så mycket partaj, så vi stannade ett tag. När kalaset skulle dra vidare ut i natten tackade vi för oss och begav oss mot tunnelbanan för att bege oss in i det sanna äventyret.

Cirkus 23.00 - ?. Kalas hos vår goda vän Anton. Eller egentligen var det hans lillasyster som hade festen. De bor tillsammans i ett enormt - om än lite avlägset - hus och garanterar alltid en riktigt kul kväll. Så även denna gång. Vi dansade, skrattade, trillade, slog sönder en dator (med flit, kändes otroligt rock'n'roll) och hade så där kul som man sannerligen inte har det varje dag. Dessutom var Han där, som är så söt men så dum i huvudet. Alltid ett trevligt inslag. Fick till och med åka gratis taxi hem. Måste ha varit den ultimata kvällen.

Kvällens låt: Lätt kliché, men I'm so excited rockade min värld igår. Både The Pointer Sisters och Le Tigre. I just can´t hide it.

Nu skiter jag i allt vad plugg heter och sticker till Moderna.
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

UNDER BARACK OBAMA

Hemma efter en lång skoldag. Eller, egentligen har jag bara två lektioner på onsdagar. Det är bara det att dessa två lektioner infaller med en tre och en halv timme håltimme emellan dem. Lyckades dock skriva nästan ett helt fördjupningsarbete på min lediga tid, så nu kan jag sitta här och gör ingenting utan ens en förnimmelse av dåligt samvete. Trots att jag somnade ifrån valvakan igår är jag helt sjukt glad över Barack Obamas seger. Vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle ha tagit mig till om han inte vunnit. Detta är viktigt. Nu firar vi genom att titta på den här:


22:29


Idag är jag döende. Trött. Ikväll var jag på Fem Gånger Gud på Stadsteatern Skärholmen. Den var bra. Riktigt bra faktiskt. Jag skulle kunna säga mer om saken, men nu vill jag bara sova. Så jag ska bara säga en sak. Se den.
PUSS

IN MY ROOM



Jag känner mig väldigt duktig just nu. Har snart skrivit klart en artikel med deadline imorgon, och är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Min enorma belåtenhet känns dock som en ganska klen tröst. Egentligen vill jag ju bara vara som den unga damen ovan. Helst i Barcelona.

LET THE RIGHT ONE SLIP IN

Nu är lovet snart slut. Mitt sista höstlov någonsin. Egentligen började jag bara blogga igen för att jag skulle ha en ursäkt för att slippa plugga. Det har jag nämligen gjort hela dagen fram till nu. Förberett mig inför ett filmseminarium, jobbat med projektarbetet. Skrivit en artikel för LT. Det borde inte kännas som plugg, men gör typ det ändå. Just nu. Annars tänker jag på vampyrer och nynnar på Jesus Christ Superstar. Kan inte avgöra om jag känner mig ensam eller asocial. Det är väl så man blir efter att ha umgåtts så intimt med 17 personer tio dagar i sträck. Men kul var det. Nu måste jag fortsätta plugga.

BEAT CONTROL

Haha. Jag är ju ett skämt. Nu är jag här igen. Vad har jag gjort sedan senast? Massor. Haft kul. Fyllt 18. Haft mer kul. Tågluffat. Skrattat och gråtit. Och dansat.




RSS 2.0