LYKKE LI

Årets hittils mest hypade skiva från min sida har äntligen anlänt. Lykke Li's Youth Novels släpptes idag (om någon mot förmodan missat det) och jag är så gott som säker på att jag inte kommer att bli besviken. Men eftersom ekonomin sinar och jag är begravd i plugg får jag vänta tills i helgen innan jag kan införskaffa den. Så länge får vi tillsammans hålla till godo med videon till "Little Bit"




SAVE ME FROM YESTERDAY

Igår höll jag på att få ett sammanbrott. Det har varit mycket i skolan, teatern och bandet har tagit tid, en kompis har flyttat upp från Skåne och in hos mig och trots att det är sjukt kul har det berövat mig på så gott som all min redan innan närmast obefintliga fritid. Lägg till galet mycket fest på helgerna och ständig prestationsångest på det och du har mitt liv som det har varit de senaste veckorna. Jag har inte sovit, inte haft tid till att träffa många av mina vänner och brutit ihop totalt för minsta lilla. Igårkväll bestämde jag mig iallafall. Nu ska jag börja planera mitt liv bättre, lära mig att säga nej, ta det lungt och i och med det bli en mer harmonisk människa. Idag har jag bara varit på en lektion, och resten av tiden har jag pluggat, ringt viktiga samtal m.m. Det är otroligt vad mycket bra saker man kan hinna med under den tid som annars skulle spenderats på en tråkig och oviktig geografilektion. Nu måste jag återgå till plugget, men sedan blir det mega-update. Och som vanligt har jag ingen aning om vart jag ska börja.

SHINING, GLEAMING, STREAMING, FLAXEN, WAXEN

hår
Ibland undrar folk hur jag orkar med mitt långa hår. Det undrar jag också. Men sen ser jag bilder som de här, och då fattar jag precis varför jag står ut.

(bilderna är inte på mig, utan från cobrasnake. men håret var rålikt mitt när det är på sitt allra bästa humör.)

PLAYLIST

Pissing in a river - Patti Smith

I Gave My Life - Friska Viljor

Bye Bye Little Monkey - The Slaves

Comforting Sounds - Mew

Voices of Old People - Simon and Garfunkel

Metal Sky - Andreas Mattson

TALLULAH

tallulah
dagens bild då.

YOU MAY FORGIVE MY GOING BUT YOU WON'T FORGET ME.

Dagens låt: My Name is Tallulah - Paul Williams (från Bugsy Malone)
Dagens frisyr: Utsläppt och nytvättat.
Dagens smink: Inget.
Dagens klädsel: T-shirt och sockor från Acne, långt linne, strumpbyxor.
Dagens händelse: En lärare kom fram till mig och ett par kompisar i korridoren och frågade om vi kunde följa med henne in i ett grupprum. Väl därinne frågar hon: "Tycker inte ni att det luktar hasch här inne?"
Dagens planer: Teater om en timme, och sedan sova!
Dagens vill ha: Jobb och någon att pussas med.
Dagens finaste: Mina Acne-sockor och mina söta vänner!
Dagens måste: Har faktiskt inga riktiga måsten denna eftermiddag. Men spela lite piano och bas borde jag faktiskt hinna med.
Dagens köp: eh, kaffe typ?
Dagens mat: Mackor och tortellini!
Dagens sjuka: Allmän skoltrötthet.
Dagens mående: Samma som ovan, men jag är glad också!
Dagens bild: blogg.se kajkar så jag laddar upp en senare om jag orkar.

LOOK WHAT THEY'VE DONE TO MY SONG, MA

image103

Ils ont changé ma chanson, Ma Ils ont changé ma chanson C'est la seule chose que je peux faire Et çe n'est pas bon, Ma Ils ont changé ma chanson


REHAB

Long time no see. Ingen idé att ens försöka sammanfatta vad jag gjort sen sist. Huvudsaken är att jag har haft kul. Punkt.

RSS 2.0