OLDFLAME

Vet ni vad jag gör nu? Sitter i min säng, dricker flädersaft och lyssnar på Crystal Castles. Det finns få saker som gör mig så glad som kombinationen av två kontraster. Som Crystal Castles och duntäcken, dijonsenap och honung eller dr. martens på dansgolvet (bekvämt är det inte, men det ser coolt ut). Sedan finns det andra saker som gör mig glad. Som att gå barfota, både på asfalt och i daggvått gräs. Att skratta så mycket att magen krampar och man blir helt matt. Att sova sked. Det låter töntigt, men hur underskattat är det inte att sova sked? Det är nog det absolut mysigaste jag vet. Sedan avgörs det så klart av vem man sover sked med, men ändå.
Något annat som gör mig skitglad just nu är, förutom den stundande Falunresan, att bandet igår flyttade in i en ny, grymt fin replokal. Kommer bli så grymt att repa där, speciellt eftersom att vi har tillgång till den hela sommaren. Jag tänkte att jag inte skulle göra det, men oj nu säger jag det ändå: Livet leker.

image137
CRYSTAL CASTLES

IN TRANSIT

...bokstavligen. För imorgon förmiddag bär det av till Falun, och big time Valborgsfirande. Är inte helt säker på vad det kommer att innebära, men jag har alla förhoppningar på ett par grymma dagar. Just nu packar jag, samtidigt som jag lyssnar på Albert, The Embassy och Johnny Thunders. Kommer hem igen på fredag. PEACE.

WASTING NO MORE TIME.

image136
Nu är jag lite stressad. Ska åka och repa om fem minuter, först teater, sedan med bandet. Dessutom ska jag hinna plugga, för imorgon har jag SOK-prov. AHH. Nu blev det bråttom. Lyssnar på min all times tagga till-musik, meaning Strokes. Nu är det verkligen Strokestider. Har lyssnat otroligt lite på dem den senaste månaden eller två, men nu har jag fått återfall x750. Tänk så mycket inflytande söta killar kan ha på en ibland! Haha.
Lyssnar mycket på Albert Hammond Jr. också. Jag gillar honom solo med. Gör ni?

IT'S TRUE

image134

the grass is greener on the other side
I've told some people now they know it
forget your old lawn come over to mine
take your first step and you will get there in time


ARTY PARTY

En otrolig dag. Nu ska jag sova gott och vakna pigg och glad imorgon.

---

Inser precis vilken löjligt lycklig människa jag måste framstå som ibland. En sådan människa vars blogg jag själv skulle avsky att läsa. Jag känner att jag har en tendens att framställa mig själv väldigt ensidigt, och kanske är det bra ibland. Att ta upp allt det fina och roliga i livet till ytan får ju det mindre bra att kännas mer avlägset. Kanske är min blogg bara ett sätt för mig att förtränga alla jobbiga tankar som snurrar i huvudet, utan att för dens skull behöva belasta någon annan med dem? Kanske är det så. Kanske.

ANYWHERE I LAY MY HEAD

Shit, livet är bra! Igår stod jag emot allt och alla och stannade hemma hela kvällen. Såg filmen Tillsammans är man mindre ensam, som var helt fantastisk och spenderade lite kvalitetstid med mina föräldrar. Dessutom såg jag till att komma i säng i tid så nu sitter jag här, utvilad och nyduschad och ska precis gå ut på en lång promenad med en kär vän. Ikväll ska jag på pianokonsert. Som sagt, livet är grymt.

image133
ensemble, c'est tout

RAINDROPS

Hej bakfylla. Det känns litegrann som om jag blivit överkörd av en ångvält. Att jag har spenderat hela dagen på stan har inte direkt förbättrat mitt tillstånd. Jaja, nu har jag iallafall lovat en vän att kalasa med henne ikväll, så jag får helt enkelt försöka rycka upp mig. PEACE.

Dagens låt: The Railway House - Patrick Wolf

VINTERN DÖR

Sitter och väntar på vännerna som kommer med käket och under tiden gör jag iordning en playlist som jag ska spela för dem när de kommer. BBQ NATION ska jag kalla den.
  • Friska Viljor - We Are All Happy Now
  • Jens Lekman - Friday Night At The Drive-In Bingo
  • The Strokes - Someday
  • Jakob Hellman - Vintern Dör
  • Hoffmaestro & Chraa - Desperado
  • Nationalteatern - Livet är en fest
  • Håkan Hellström - Uppsnärjd i det blå
  • Bright Eyes - I Woke Up With This Song In My Head This Morning
  • Moneybrother - Guess Who's Gonna Get Some Tonight
  • Timo Räisänen - Lovers Are Lonely
  • Albert Hammond Jr. - In Transit
  • David Bowie - Oh! You Pretty Things
  • The Tough Alliance - Holiday
Shit, vilken sentimental playlist. Det är så det går när det är vackert väder och livet leker.
PEACE x2

WE ARE ALL HAPPY NOW!

En underbar dag i solen och glädjens tecken! Visst deppar jag lite över att jag inte kan gå på varken Familjen eller Novellfesten ikväll, men grill och öl i min vackra trädgård med några vänner känns inte helt fel det heller! PEACE.

PATTI SMITH TILL STHLM JAZZ!

image132
HEJ JAG DÖR!

HE'S GOT SOUL

Förresten, ni missade väl inte intervjun med mannen, myten Jonas Hassen Khemiri i DN på stan idag? I så fall finns den här: http://www.pastan.nu/merpastan/ingen-vet-att-jag-ar-en-fejk-1.23101
(länkfunktionen verkar off.)

image131














Världens vackraste människa? Mycket troligt.

THOSE WERE OUR TIMES

Jag älskar verkligen våren! Det märks verkligen var vackert väder får folk att må bra, folk blir så spontana och underbara och livet blir så mycket roligare. Som ni kanske kan lista ut har jag haft en grym skoldag, eller en grymskolvecka snarare, med mycket sol, skoj och grym musik. Ikväll skulle jag vilja sitta på Mosebacke Terass och dricka öl (vilket jag självklart inte kan) och hade jag gjort det hade jag velat höra de här låtarna:

  • Rudie Can't Fail - The Clash
  • Naita - Ojos De Brujo
  • Chraa Indian - Hoffmaestro & Chraa
  • Postcards From Italy - Beirut
Ni fattar stuket? Lite "world-music" sådär. Perfekt.

Undrar ni varför jag lyssnar på samma musik hela tiden så är det för att jag har en ny hårddisk på datorn och inte har orkat ladda över musiken från ipoden än, utan istället har en mindre blandning av smått och gott i itunesbiblioteket.

12:51

Talk to me now I'm older
Your friend told you 'cause I told her
Friday nights have been lonely
Change your plans and then phone me


GODMORGON

FLIGHT OF THE CONCHORDS

image130
Nu blåste det för mycket och det blev jobbigt att plugga. Pausar lite med dessa två herrar.

SHE

ÅH, livet leker. Förvisso var jag tvungen att avstå från en mysig dag på stan med vänner eftersom jag var tvungen att åka hem och plugga. Men nu ligger jag här i solen på altanen med spanskaböckerna uppe och Sugarplum Fairys She dånande över hela kvarteret och känner att det allra bästa sällskapet ibland är jag själv. Och så är det en förbaskat bra låt.

You do it all again, you don't stop trying

Det snurrar i min skalle. Huvudet är sådär fullt med tankar att jag inte kan fokusera på någonting. Det bara snurrar, snurrar, snurrar. Få saker kan få mig att slappna av när hjärnan börjar gå på högvarv. Men något som alltid fungerar är att sätta på Standing In The Way Of Contol med The Gossip och bara dansa. Gör det du med!


SIRQUS ALFON

image129

Spelningen på Södra Teatern ikväll var så bra att jag kommer att kunna leva på den under det kommande kvartalet. Eufori? Totack.

MYSPACE

GOOD TIMES

HEY. Just nu har jag sjukt bråttom, men här kommer en snabb morgon-playlist iallafall. PUSS
  • Lover's Rock - The Clash
  • Up With People - Lambchop
  • Tro och Tvivel - Håkan Hellström
  • Dog - El Perro Del Mar
  • I Can't Win - The Strokes

YOU CAN'T STEAL A GIFT

image128

En bra dag. Nu ska jag läsa tusen stålande solar av Khaled Hosseini. FRED UT.

BORTA MED VINDEN

image127

Gamla filmer är den bästa jag vet. Och då pratar jag om allt från svulstiga Marilyn Monroe-filmer till Quadrophenia till riktiga 30-40-talsklassiker. Borta med vinden är självklart en av favoriterna i den senare kategorin. Jag älskar verkligen det formella och helt underbara överspelet, dramatiken, musiken, vaselinet, dialogen... Dock är den så gott som omöjlig att se i ett sträck. Den här förmiddagen har spenderats åt den första halvan, nu ska jag gå ut på en liten promenad innan jag fortsätter.

With enough courage, you can do without a reputation.


HIGHWAYMAN

Nu mår jag bättre igen. Mycket på grund av den här artikeln som jag tyckte var alldeles underbart genuin och spontan på ett rätt obeskrivbart sätt.

BANG BANG YOU'RE DEAD

image126
Som en tyst protest mot att Pete Doherty bara fuckar upp allt han tar sig för kör jag lite på Carl Barât-mode.

Dirty Pretty Things

FUCK IT

Helt plötsligt blev jag jättedeppig. Huvudvärken håller i sig, mannen svarar inte på sms och jag har egentligen inte lust att göra något alls ikväll. Men allra minst lust har jag med att sitta hemma och dega. Haha, jag är nästan löjligt miserabel just nu. Och jag har ingen riktig aning om varför.
Låten? Young Love.

Young hearts light their own funeral piles
A wild fire the hearts always keen to endure
And I know the yearning will always remain
And I know I'll always be asking for more

And it wont let me go

Young love burning a hole in my heart
Young love burning a hole in my heart
Find me and take me where my love belong
Burn me I want it cause my love is young

DO IT!

image124
  • Mat! Så sjukt nödvändigt när man är riktigt bakis. Idag väcktes jag av doften av mat, min kära vän H hade rett till en riktig megafrukost medan jag sov. Det är sant välmående.
  • Spontana människor. Med det rätta sinnet kan vilken skitkväll som helst bli galen.
  • Sirqus Alfon på Södra Teatern på måndag. Jag är pepp.
image125
  • Att man ska behöva ha ångest för att man inte besvarar någons intresse. Är det bara jag som får magsår av sånt?
  • Huvudvärk.
  • Aprilväder.

GLORY TO THE WORLD

image123

Jag är fånge i bakfyllans förlovade land. Lider dessutom av grov ångest över att jag inte hoppade på erbjudandet att dra till Alicante igår natt. Haha. En sjuhelvetes kväll blev det i alla fall. Och nu tröstar jag mig lite med El Perro Del Mars nya skiva From The Valley To The Stars. Den är fin.

Myspace

IT'S HARD TO LIVE IN THE CITY

8 SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel? nja. jag är varken eller.
2. är du lycklig? i grund och botten är jag verkligen det, men sen går ju humöret upp och ner och jag med det.
3. är du ledsen? just nu är jag allt annat än ledsen.
4. är du enda barnet? nej, jag har en kickass lillebror
5. är du uttråkad? jag hinner inte.
6. är du tuff? mm, det är jag nog. jag vill i alla fall tro att jag är det.
7. är du ensam? ibland.
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? japp, snart 18 år

8 SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? jag vill tro på det.
2. har du någon gång blivit sårad? vem har inte blivit sårad?
3. har du någon gång haft mer än en person på en natt? sex? nej.
4. har du gillat någon utan att berätta det för den personen? utan tvekan.
5. har du kysst någon de senaste två veckorna? japp.
6. har du haft en hemlig beundrare? ja, men aldrig någon som jag velat ha som hemlig beundrare. det är jag lite bitter över.
7. är du kär? jag vet inte.
8. vill du gifta dig när du blir stor? jag hoppas att jag kommer vilja gifta mig när jag är stor.

10 TVÅ ALTERNATIV
1. kärlek eller vänskap?
för mig är vänskap kärlek.
2. hår eller ögon? hm, svårt som fan. beror på.
3. katter eller hundar? jag har alltid gillat hundar mer, men katter är grymma.
4. Några få bästa vänner eller många vänner? jag tror att man måste hitta den perfekta balansen mellan nära och ytliga vänner.
5. tv eller internet? internet
6. coca cola eller pepsi? coca cola.
7. utekväll eller hemmakväll? utekväll, defenitivt. men gärna någon hemmakväll inslängd då och då.
8. pengar eller lycka? men hallå?
9. dag eller natt? jag gör allting bättre på natten.
10. msn eller mobil? mobil. jag hatar msn.

10 "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påkommen när du försökt smita hemifrån?
jag tror faktiskt aldrig att jag har försökt.
2. brutit ett ben? nepp.
3. gjort något du ångrat? jag ångrar det mesta jag gör. jag är en ångest-människa.
4. hoppat bungee jump? nä. men jag vill!
5. ljugit för någon? jag är ganska ärlig, men det är klart att jag gjort det.
6. ätit en hel tårta? haha.
7. gjort bort dig offentligt? tjena..
8. velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej, faktiskt inte.
9. gråtit när ett husdjur dog? eh, JA.
10. velat försvinna? on the magical mystery tour.

SENASTE
1. telefonsamtalet du gjorde?
till min mor
2. telefonsamtelet du fick? Clara
3. personen du var med? Hx2 och Clara
4. roligaste grejen som hänt? hela den sena gårkvällen var ett enda stort glädjerus.
5. du skrev till på msn? Philip
6. du kommenterade? -
7. du kramade? Clara
8. du tillbringade natten med? manligt sällskap? hehe..

I NEED A FIX 'CAUSE I'M GOING DOWN

image122

MIÄP

Jag är så trött så att det känns som om jag ska dö. Den här veckan var verkligen tagit musten ur mig. Och ikväll ska jag till Beckmans. Nu röstar jag på att vi festar tills vi går i två bitar!

VENTILAOR R-80

Si este mundo anda perdío
Y no encuentras la razón
Échate una buena rumba y baila! Baila! Baila!
No pa olvidar, sino pa llevarlo mejor escucha!

La mochila que llevamos
Va cargaita de piedras
Del abismo ya nos viene
Esta mala condición
Sólo nos queda la rumba
Y una buena bulería
Un bailecito por tangos
Y el cante del Camarón

A belembembé a belembembá
Tímbero suena la rumba
Tímbero suénala ya!


Typ såhär skulle den låta på svenska:

Om den här världen går förlorad
Och du inte finner orsaken
Kasta dig ut i en schysst rumba och dansa! Dansa! Dansa!
Inte för att glömma, utan för att det medför bättre lyssning!
Ryggsäcken vi bär
Är full med stenar
Det kommer från avgrunden
Det här dåliga tillståndet

Vi har bara rumban kvar
Och en bra bulería
En liten dans till tangos
Och Camaróns sång

A belembembé a belembembá
Tímbero, låt rumban ljuda
Tímbero låt den ljuda nu!

Reserverar mig för att min översättning kan vara sämst.

OJOS DE BRUJO

image121

Just nu är det mycket Spanien i mitt konstiga liv. När alla föreställningar är över för tillfället och jag istället håller på att drunkna i skolarbete drömmer jag mig bort till Barcelona. Och vad passar bättre att lyssna på då än Ojos De Brujo?

Myspace

DANCING WITH MYSELF

image120

Föreställning #1, check.

BEAT HEART

Ja, jag vet att jag skulle gå och lägga mig. Och det ska jag göra också. Det är bara det att nu när jag kört igång på allvar här igen tänkte jag passa på att publicera en sak jag hittade i arkivet, som jag tycker beskriver mig riktigt bra än idag. Får bli en liten update också, något måste ju ha hänt med mig sedan i somras (eller?):

[X] ÄR 175 CENTIMETER LÅNG
[X] HAR TVÅ FÖRÄLDRAR
[X] OCH EN LILLEBROR
[X] DAVID BOWIE = GUD
[X] SPELAR I ETT BAND
[X] BAS NÄRMARE BESTÄMT
[X] SPELAR PIANO OCH GITARR OCKSÅ, MEN MERA SPORADISKT
Det här måste faktiskt rättas ut. Piano kan jag spela, även om jag inte är någon direkt virtous. Gitarr är jag fruktansvärt dålig på, med det gör det ju inte mindre roligt.
[X] GÅR SAM/KULTUR PÅ GYMNASIET
[X] DET ÄR GRYMT
[X] MEN IBLAND ÖNSKAR JAG ATT JAG HADE VALT TEATER ISTÄLLET
[X] EFTERSOM DET ÄR MIN STÖRSTA PASSION, JÄMTE MUSIKEN
[X] HAR GRYMT SNYGGA VÄNNER
[X] MEN TYVÄRR INGEN SNYGG POJKVÄN
Pojkvän är väl att ta i, men jag har en man i mitt liv och han är sjukt snygg
[X] ÄR ÄNDÅ RÄTT NÖJD MED SINGELLIVET
[X] ÄVEN OM DET KAN BLI LITE VÄL TORRT IBLAND
Som sagt, no more!
[X] ÄLSKAR ATT LÄSA OCKSÅ
[X] ÄVEN OM DET ÄR SÄLLAN JAG TAR MIG TID TILL DET
Den senaste tiden har jag börjat ta mig tid till att läsa, vilket är helt underbart.
[X] ÄR ÖVERHUVUDTAGET RÄTT KULTURSNOBBIG
[X] MAKE MUSIC NOT MUSCLES!
[X] LIDER AV STÄNDIGA EKONOMISKA SVÅRIGHETER
[X] MYCKET BEROENDE PÅ MIN OHÄMMADE PASSION FÖR KLÄDER
[X] MEN SEDAN KOSTAR DET JU ATT HA KUL OCKSÅ
[X] OCH ATT HA KUL, DET ÄR ROLIGT

Och så några tillägg:
  • TYCKER ATT DET ÄR SJUKT KUL ATT SKRIVA, OCH HAR NYLIGEN BÖRJAT SKRIVA FÖR LOKALTIDNINGEN
  • FÖRUTOM DE TIDIGARE NÄMNDA PASSIONERNA FINNS DET INGET SOM GÖR MIG SÅ GLAD SOM ATT DANSA
  • POJKNACKAR ÄR MIN STORA FETISCH
  • DET FINNS INGET MYSIGARE ÄN ATT FÅ LIGGA OCH ANDAS I EN SÅDAN
  • JAG KOLLAR NÄSTAN ALDRIG PÅ TV
  • MEN TYCKER ATT SKINS OCH FLIGHT OF THE CONCHORDS ÄR SANSLÖST BRA
  • JAG SPENDERAR STÖRRE DELEN AV MIN TID ÅT ATT VARA STRESSAD ÖVER ATT INTE HINNA MED TEATERFÖRESTÄLLNINGAR, KONSERTER, FESTER, SKOLARBETEN, DEADLINES OCH VÄNNER
  • MEN DET ÄR JUST DE SAKERNA SOM GÖR MIG ALLRA, ALLRA LYCKLIGAST.

YOUNG LOVE

image119
Artikeln är inskickad, genrepet avklarat. Nu ska jag äntligen få sova. Men först ägnar jag en tanke och grymma Moto Boy som spelade på Södra Teatern tidigare ikväll. Ruskigt bra.

MYSPACE

THE SAGA

HEJ. Sitter och äter en av mina klassiska jag-har-teater-hela-tiden-och-hinner-aldrig-äta-på-riktigt-måltider. Denna gång består den av kikärtor, majs och soltorkade tomater. Faktiskt rätt gott. Huvudsaken är att det håller mig mätt under kvällens genrep. Montague vs. Capulet, here we go.

PANIC!

image118

Panic on the streets of London
Panic on the streets of Birmingham
I wonder to myself
Could life ever be sane again?
on the Leeds side streets that you slip down
I wonder to myself
hopes may rise on the Grasmeres
but honey pie, you're not safe here
so you run down to the safety of the town
but there's panic on the streets of Carlisle
Dublin, Dundee, Humberside
I wonder to myself

Burn down the disco
hang the blessed D.J.
because the music that they constantly play
it says nothing to me about my life
hang the blessed D.J.
because the music they constantly play
on the Leeds side streets that you slip down
on the provincial towns that you jog 'round

Hang the D.J. Hang the D.J. Hang the D.J...

TRIBUTE

image112

image114

image113

image116

image117

EVERYONE GETS A STAR

Skrivkramp. Inte okej när artikeln jag sitter och skriver ska vara inskickad på tisdag och jag har ytterst begränsat med tid att skriva på. På fredag kommer den i tidning. Lokaltidningen förvisso, men fortfarande. Detta MÅSTE bli bra. Och det kan bli bra. Vet bara inte vad jag ska göra för att koppla bort allt annat.

Kate Moss

image111

Who really knows just what it is she does. It cant be hard for her to get a buzz

THE CONVINCER

Jävla blogg.se. Jävla artikel som har deadline på tisdag. Jävla teater som har premiär samma dag. Jävla pojke som är svår att begripa. Jävla hus som är i extremt behov av att städas. Jävla sol som inte skiner. Jävla jeans som inte passar. Jävla studiebidrag som inte räcker. Jävla arbetsgivare som inte svarar. Jävla Skins som har krossat mitt hjärta (S02, E09). Jävla liv som är så jävla svårt.

PARTY WITH MY PAIN

EY! Godmorgon. Jag och Clara gör oss iordning för att sticka till skolan. Självklart lyssnar vi på Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr. Och så lite Johnossis nya på det.

JUNO

image110

I'm sticking with you
'Cause I'm made out of glue
Anything that you might do
I'm gonna do too

SUPERSTAR



Dagens låt blir utan tvekan Superstar med The Carpenters. Syskonparet Karen och Richard Carpenters karriär fick ett abrupt slut år 1973 då Karen dog på grund av ett hjärtfel som orsakats av hennes mångåriga ätstörningar. Superstar är kanske inte bandets bästa låt, men baby, baby, baby, baby, den har onekligen något alldeles extra. Magin i The Carpenters ligger, enligt mig, i de häpnandsväckande arrangemangen och Karens mörka röst, och dessa två faktorer är ständigt närvarande i Superstar.

ANYONE ELSE BUT YOU

Anledningar till eufori:
  • Att jag är ledig hela dagen, och planerar att spendera den med mysiga människor.
  • Att Clara har utövat sin musikaliska makt och fått mig att smygdigga Markus Krunegård.
  • Hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi....

Anledningar till ångest:
  • Att det regnar.
  • Att jag har fått obehagliga sms från en kille jag träffade i helgen. Jag måste verkligen få bätttre pli på mina kompisar så att de slutar langa utt mitt nummer till höger och vänster.
  • Att min älskade vän och kollega Kat har halsen full med bölder och att vi antagligen måste ställa in spelningen på lördag.
  • Att jag fortfarande har en del plugg att ta itu med.

HANGING HIGH

Någon gång vid 12-tiden tog Matilda det extremt mogna beslutet att hon nog skulle plugga bättre på natten än i imorgon bitti. Så nu sitter hon här, och det är både för sent och för tidigt att gå och lägga sig. Den som trodde att man lär sig mer efter solens nedgång har fel. Man är precis lika trög som dagtid.

HOLIDAY

Bara för att jag är pigg mitt i natten och skulle kunna göra vad som helst för sommar.


ALL THE YOUNG DUDES

Som föregående titel avslöjade lyssnar jag mycket på Beirut för tillfället. Hur skulle jag kunna låta bli, trots att jag är sanslöst bitter över att de ställt in sin Europaturné. Ett annat band jag lyssnar mycket på just nu är, kanske lite mer otippat, Mott The Hoople. Ett band som gjort mycket skit i sina dar, men som när de är bra faktiskt är så bra att jag tycker de förtjänar mer kultstatus än de får. Därför langar jag en liten faktaruta:

image108

Mott The Hoople
England
Bandet grundades 1968, men hette då Silence. Inom ett år hade de fått skivkontrakt. På uppmaning av sin producent bytte de sedan namn till Mott The Hoople. Namnet är taget från en roman av Willard Manus. I samband med namnbytet tog man in Ian Hunter som sångare. Bandets fyra första skivor sålde dåligt, trots att bandet blev mycket uppmärksammade i media. 1971 var bandet nära att ge upp, men då kom ingen mindre än David Bowie och förbarmade sig över dem. Han tog på sig uppgiften att producera bandets nästa skiva och skrev låten All The Young Dudes, som blev bandets första och kanske största hit. Skivan med samma namn sålde som smör, och det gjorde även bandets nästa skiva, Mott (1973), som anses vara bandets bästa. Därefter följde ett antal av- och påhopp samt ytterligare fyra misslyckade skivsläpp och två namnbyten innan bandet till slut kastade in handduken någon gång mellan -78 och -79.

Går det att låta bli att älska ett band som gjort så mycket bra men samtidigt varit så misslyckade?


A CALL TO ARMS

Nu kör jag igång igen! Under tiden jag inte har bloggat har suget gjort sig närvarande, och nu ger jag än en gång vika. Men denna gång blir det utan någon sorts krav, regler eller pretantioner. Jag bara kör.

RSS 2.0