DAGENS HYPE

Kultiration - Glömd e jorden

Sjukt mycket sommarpepp. Ett av mitt livs bästa ögonblick inträffade faktiskt på Kultiration på Emmaboda. Jag har ingen aning om varför. Jag var bara så jävla lycklig. Bra är de också.

GHOST



Bra dag. Bra liv. Sjukt bra låt.

JENNIFER'S BODY



Åh! Jag har verkligen varit taggad inför den här filmen ända sedan jag läste om den för första gången för ett par månader sedan. Jag tror verkligen att den kommer vara så jävla bra. Den har premiär i USA någon gång under 2009, vet dock inte när än. Historien är skriven av Diablo Cody (Juno) och handlar om en cheerleader som blir besatt och börjar döda sina manliga klasskompisar. Medverkar gör bland andra Megan Fox, Amanda Seyfried och Adam Brody. Jag räknar det ännu okända antalet dagar.

LDN

Idag har jag återupptäckt Lily Allen & Adam Green. Det föreslår jag att ni också gör.


MYSPACE                                                                                                                        MYSPACE

Och om det skulle vara så att någon mot förmodan har missat Adam Greens band (och mitt favoritband typ hösten -06) The Moldy Peaches så blir det bakläxa nu!


    MYSPACE

DAGENS HYPE

Bon Iver - Skinny Love

COLD DESERT

Igår var en bra dag. Matchen var hur kul som helst (om än lite uppgjord mot slutet, min skola vann killmatchen med 83 - 0). Sedan peppade vi vidare, slängde i oss lite mat och några glas vin, och stack till fotbollsfesten. En bisarr, men mycket rolig tillställning. Strax innan stängning stack vi på en mycket trevlig efterfest, som jag inte kom ifrån förrän kl åtta på morgonen. Bob Dylan, Kings of Leon och romdrinkar är svårt att motstå. Idag mår jag fruktansvärt dåligt, men eftersom det är den första söndagen sen jag vet inte när då jag inte är uppbokad med vare sig plugg, teater, jobb eller släkttillställningar har jag kurerat mig i soffan hela dagen - och varvat läsning och Belle and Sebastian med True Blood. Bra dag.

Jesus don't love me, no one ever carried my load. I'm too young to feel this old.

FOALSFOALSFOALSFOALSFOALSFOALS



Jag skulle vilja skriva en massa bra saker, men jag är så himla trött. Förr eller senare ska jag rycka upp mig, men så länge bjuder jag på min absoluta favorit number one PEPP-FILM. Det är ett specialavsnitt från Skins där Chris ordnar världens bästa fest. Jag har varit på många bra fester i mina dagar, men den där festen skulle fullända mitt liv. Klippet är över tio minuter långt och grymt rakt igenom, men är du otålig rekommenderar jag att du hoppar till 06:38 eller något sådant. Nu börjar jag ångra att jag varit pretto och lovat mig själv att inte gå ut ikväll. PEPPEN, PEPPEN, PEPPEN.

Ps. Som en extra bonus är det portugisisk undertext på klippet. ÄNTLIGEN!

OEDIPUS



Läkare har bevisat att människor med hjärtproblem får en stabilare hjärtrytm när någon håller dem i handen. Det kan vara det absolut finaste jag någonsin har hört. PUSS

22:00

Dagens

humör: Relativt lycklig, men just nu - ont i ryggen och trött på skolan.
sysselsättning: En lugn skoldag, därefter lite umgänge och nu PLUGG
pepp: Helgens amerikanska fotbollsmatch mellan skolorna och all fest som hör därtill.
läsning: Är pinsamt nog helt stuck i Twilightträsket, är nu inne på sista boken. Idag har det dock blivit mest läsning ur psykologiboken.
musik: Gareth Pearsons sjukt fina cover på MGMTs Time To Pretend. Lyssna här.



DAGENS HYPE

Sia - Buttons (CSS Remix)

SHAKESPEARE'S SISTER



Det blev en väldigt fin kväll igår ändå. Med dans, trevliga människor och gratis öl är det svårt att misslyckas. Kom väl hem runt fem på morgonen, och idag gick jag upp kl elva för att repa teater hela dagen. Nu mår jag skit, och planerar att göra något väldigt oväntat. Jag ska stanna hemma en lördagkväll. Och inte nog med det, jag ska plugga. Jag önskar verkligen att jag var en sådan människa som kunde stanna hemma en lördagkväll utan att få ångest. Än så länge känns det faktiskt helt okej. Vi får se hur detta går. PUSS.

DAGENS HYPE

Vampire Weekend - Cape Cod Kwassa

17:14

Det är mörkt ute. Snart ska jag gå och dra på mig något festligt. Jag vet egentligen inte om jag är speciellt taggad för ikväll. Jag borde vara det, och jag kommer säkerligen ha kul, men just nu känns allt bara depp. Jag vill inte dansa och dricka, jag vill ligga bredvid någon i en säng som luktar nybäddat och bara se den där andra personen i ögonen till HAN somnar. Och när HAN somnar ska jag lägga mig på rygg och bara titta upp i taket och tänka på hur pirrigt glad jag är i minst en timme till. Eller så somnar vi tillsammans - HAN och jag. Att somna i en kram. Det kan vara det allra bästa som finns i hela världen. Jag är 18 år och har aldrig varit kär PÅ RIKTIGT. Det är sant. Ibland undrar jag om jag kan. Jag är lite rädd för allt det där som har med kärlek att göra. Förälskelse är bra, men kärlek? Hur vågar tjejer känna så mycket för en HAN?

Nej, just nu gör det inte så mycket om det är HAN eller bara en han. Just nu vill jag bara ha någon att hålla i handen. Precis sådär lagom hårt.

PLAYLIST

  • I Wanna Be Your Limousine - Black Kids
  • Tulips - Bloc Party
  • I Just Had To Die - The Knife
  • Bunk Trunk Skunt - be your own PET
  • The March Of The Gay Parade - Of Montreal
någon sorts partypepp-playlist

W-W-W-W-eekend



Nu är det helg! Kalas!

DAGENS HYPE

Pixies - Where Is My Mind (Acoustic)

Nästan bättre än originalet. PUSS

WHERE IS MY MIND




Jag har verkligen ingenting intressant att skriva om, så jag vet inte varför jag ens försöker. Pluggar religion, lyssnar på The Pixies och sneglar på Desperate Housewives. Snart ska jag lägga mig och läsa. Kollektivt självmord av Arto Paasilinna är fin. GODNATT

DAGENS HYPE MACHINE:

Kings Of Leon Vs. Lykke Li - Knocked Up (Rodeo Mash Up)

LITTLE DRUMMER BOY



För några veckor sedan skrev jag en artikel för skoltidningen och bra och dålig julmusik. Under mitt gedigna sökande efter de få, riktiga godbitarna kommer jag över den här. David Bowie och Bing Cosby bjuder på en helt outgrundlig liten scen med styltig dialog, följd av deras egen tolkning av julklassikern Little Drummer Boy. Helt klart sevärd, om så bara ur underhållningssyfte.

VILL HA DIG



Här var det dåligt med uppdateringar. Men mitt liv ter sig så otroligt bra just nu. Jag pluggar och läser i veckorna, och festar som om det inte fanns någon morgondag på helgen. Det är en mycket bra kombination. Någonting borde jag ändå uppdatera om. Skulle vilja skriva något om nedanför nämnda pojke, men jag vågar inte säga något annat än att det är work in progress. Han är inte mitt livs stora kärlek, och jag är ganska övertygad om att han aldrig kommer att bli det heller. Men det hindrar mig väl inte från att vilja ha någon att krama under långa, kalla vinternätter? Jag vill bara haaa dig... Nu ska jag återgå till skolarbetet. PEACE.

RSS 2.0